Tuesday, 25 November 2014

bye sahabat

Assalamualaikum..hai,hai,haii..

Tajuk entri bye sahabat. why?sbb aku dah last exam marin.nak gelak tawa dgn kawan-2 dgn  pakai baju kolah mmg x boleh dah.kalau nak jmpa pun barangkali tunggu 3 bulan lagi kot. Amek result. :'( takut satt.

Terdetik aku nak tulis entri tajuk ni sbb tetiba terdengaq lagu kau pergi jua.lagu tu mmg utk psngn kksih ann,tpi aku bt mcm lagu prshabatan pulokk.dgn lirik dia yang sebut 'kau pergi jua' tuu,,mmg bt aku sentap gila.

Mesti rindu nak jumpa kawan2 kita khenn trutama yg habih spm tu.nak bertepuk tampaq dgn depa.nak teriak sama2.padia nak teriak sama2.x rock laa.

Teringat kat sorang hamba Allah ni,merangkap shbat,sllu teman aku pi usha junior2 yg hensem.smpai bagi glaran siap kat sorang junior nii, JODOH.hah kau!cukup 44 kali,jdi jodoh betoi2 bru tau..tapi hang suka enn,aku tauu..
Kad raya hang bagi,aku tampai kat meja belajaq aku tau dakk.punya baguihh.bila tgk balik ucapan raya ag,sat2 sengihh sorang2.

Hang laa yg selalu dok sembang dgn aku dlm kelas,smpai suara tu volume tinggi gila..ikut perangai aku pa,suka hingaq dalam kelas.maklumlaa,ddk sebelah myebelah..cikgu mngajaq,kmi dok mnyembang.rock enn??
Masa fom 1,hang senyap gila.kita mula bertegur sapa dengan topik jejaka korea kim bum dgn lee dong wook.la nii,dok sembang pasai capital h dgn capital n.kononnya jejaka idaman.harapnya jdi jodoh laa.muahahaha.galakk!

Org yg aku cakap tu ada blog. budakpeliksstory.blogspot.com.
Aku igt link blog ag weyhh,sejak kita menconteng sisi meja makmal fizik.kmi dua duduk kat belakang,cikgu dok mengajaq,kami dok menyembang.maafkan anak muridmu, cikgu hasmah. :D

Lastly,apa aku nak habaq kat hang,semoga jalinan persahabatan kita kekal bersama sampai bila2,sma2 berjuang utk kejayaan di dunia dn akhirat.semoga dapat result yg cemerlang gemilang dan terbilang wee.
entri ni khas utk ag sorang tau dak.baik gila kot aku.

byee!!

Assalamualaikum :)


No comments:

Post a comment