Sunday, 20 October 2019

Fight for your FYP

Assalamualaikum and hey. Dah lama aku tak update dah masuk setahun dah haa. Biasa la jadi student ni, memang susah nak bagi komitmen kat benda lain selain study. Acah padahai makan, berjimba hang tak lupa pun. 😭

Memandangkan dah last sem belajar kat upsi ni, memang kena struggle lebih la untuk siapkan fyp. Doakan fyp aku dapat siap awal sebelum kolokium 😔 Akhirnya penantian selama 4 tahun ni akan tamat jugak, tinggal last untuk praktikal ja lagi. Harap grad on time. 

Fight for ur fyp! Ni gambar masa form berapa ni.






No comments:

Post a comment